Taylor Swift

Hon har gjort såååå många bra låtar. Seriöst sök upp henne på Spotify eller youtube så förstår ni vad jag menar ;)

Vad ska jag göra?

Imorse så grät Rebecca, varför? Hon fick inte välja själv vad hon skulle ha på sig. Jag blir så trött på den här skiten, vad ska jag göra? Jag blir så jälva irriterad. Det spelar ingen roll vad jag säger ifall det är snällt eller mindre snällt... Hon blir ALLTID sur på mig. Argh!
Jag vill inte vara sådan som blir så arg och irriterad men jag vet inte hur jag ska reagera. Det har blivit bättre men jag är inte i närheten av nöjd.
Jag har börjat med att ignorera men det kommer inte att hålla i längden.
Hjälp mig!
/Sarah

Update

Jag ska skriva ett längre inlägg ikväll. Eller jag ska försöka....

Men här har ni några bilder så länge :)






/Sarah

Anledningen till att jag inte har bloggat...

Jag verkligen brann för den här idén först. Jag skrev många bra och långa inlägg. Men inläggen började tyvärr ta slut. Det står verkligen still i huvudet. Jag tycker det är skönt kunna bestämma själv när jag ska skriva men nu börjar jag bli trött på migsjälv. Ska jag blogga eller inte? Jag har bestämt mig för att iallafall försöka. Men jag kommer inte att ta bort bloggen för att inläggen kan fortfarande göra nytta.



Just a update on what's going on...
/Sarah

P.S. Så fort jag börja skriva det här inlägget så poppade en massa idéer upp. Så jag tänker verkligen försöka uppdatera nu.

Fan vad hemskt!

Utdrag ur texten: For anyone daring to question the harshness of these abominable “methods”, just taking a look at the photo.  You can practically see the veins pulsating from the horse’s shoulder.  For anyone who’s ever watched an episode of House, Grey’s Anatomy, Doogie Houser – even Dr. Quinn Medicine Woman knew that this was indicative of an elevated heart rate.



Till inlägget

Loreen vann!

Jag rösta på henne några gånger, hehe...
det är nog första gången som någon som jag heja på faktist vann. :D Ett extra plus var att jag och Rebecca heja på samma bidrag. Det är inte ofta det händer. ;)

/Sarah

A must-see

Det är ca 30 minuter av ditt liv. DET ÄR DET VÄRT
/Sarah

Fan va bra hon är!

Jag kan lova att jag kommer rösta på henne i finalen, hon MÅSTE vinna. Punkt slut.
/Sarah

Jag har varit borta hela sportlovet

Jag, Rebecca och mamma har varit i Åre hela lovet och det var superkul!!!! Det känns i kroppen nu att man har åkt mycket. Därför har det varit dåligt med uppdatering för det fanns inget internet där vi bodde. Rebecca var så himla duktig hela veckan. Från att inte kunna svänga till att åka röda backar, det tycker jag är snyggt. ;)
Jag ska försöka uppdatera bra den här veckan men jag lovar ingeting.
Här har ni en låt jag lyssnar mycket på just nu
/Sarah

RSS 2.0